Trenger du å få utført betongarbeid, eller planlegger du å bygge et nytt næringsbygg på Sørlandet?

Da er vi samarbeidspartneren du leter etter.

Vi bygger næringsbygg

Vårt hovedfokus er å hjelpe deg som næringsdrivende med å oppnå suksess og være en verdiskaper. Vi forstår viktigheten av å bygge næringsbygg raskt, energieffektivt og kostnadseffektivt. Vi har erfaring med ulike typer næringsbygg, der vi skaper funksjonelle og moderne bygg tilpasset den enkeltes virksomhets behov. Vi kan kombinere tradisjonelle stålkonstruksjoner med moderne arkitektur i trelementer fra vår egen fabrikk.

Hos oss vet vi at investering i næringsbygg handler om å tjene penger, og derfor legger vi stor vekt på tid og tekniske løsninger. Vår kunnskapsrike bedrift har solid lokal forankring, og vi forstår viktigheten av god kommunikasjon og effektivitet på byggeplassen.

Vi tilbyr tjenester som strekker seg fra den innledende idefasen til levering av nøkkelferdige løsninger. Vi håndterer også prosjekter som allerede er fullstendig planlagt.

Lindal_IMS4-kopi
Lindalgruppen_sept_2023-23_1

Vi utfører betongarbeider

Vår ekspertise omfatter grunnarbeid, inkludert bygging av fundamenter, ringmurer, montering av betongelementer og gulvkonstruksjon for hytter, boliger og næringsbygg.

Vi tilbyr et bredt utvalg av forskalingssystemer som gjør oss i stand til å levere vegger og dekker av høy kvalitet. Vi tilpasser også industrielle gulv for å imøtekomme de spesifikke kravene i hvert prosjekt. Vårt team besitter omfattende kunnskap og erfaring innen vanntette konstruksjoner for spesialprosjekter som dambygging, kraftstasjoner, renseanlegg og boliger ved sjøen.

Planlegger du et prosjekt?

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe din bedrift med ditt prosjekt. Vi ser frem til å høre fra deg!

Driftsleder Bernt Olav Mesel
Subscribe to get 15% discount