Vil du jobbe hos oss? Vi er alltid på jakt etter flinke folk.

Se ledige stillinger eller send oss en åpen søknad. Vi tar også inn lærlinger i våre datterselskaper.

Ledige stillinger

Vi har alltid øyne og ører åpne for dyktige og engasjerte mennesker som ønsker å jobbe hos oss. Vi legger ut alle våre ledige stillinger på Finn.no, men vi oppfordrer også til å sende en åpen søknad dersom du ønsker å jobbe i et av våre datterselskaper. Vi verdsetter mangfold og talent, og ser frem til å høre fra deg! Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål eller ønsker å utforske mulighetene for en karriere hos oss.

Våre lærlinger har en variert og engasjerende arbeidsdag

Vi ønsker å gi muligheten til både de som har gått yrkesskole og de som tar teoridelen som privatist til å bli en del av Lindal Hus som lærlinger.

Som lærling hos oss vil du få en variert og engasjerende arbeidsdag, med muligheten til å delta i ulike prosjekter og få varierte oppgaver. Vi har et sterkt fokus på å følge deg gjennom opplæringsprogrammet, slik at du kan utvikle deg og få verdifull erfaring.

Vi er stolte av å tilby et godt arbeidsmiljø og et team av gode kollegaer som vil støtte deg på veien. Hos oss vil du bli tett fulgt opp, slik at du kan oppnå dine mål som lærling.

Ta gjerne kontakt med vår lærlingkontakt for mer informasjon og muligheten til å bli en del av Lindal Gruppen som lærling.
Vi ser frem til å høre fra deg!

Hvorfor velge yrkesfag?

Subscribe to get 15% discount